Polyteknikkojen Orkesterin Seniorit

Polyteknikkojen Orkesterin Seniorit eli POSE on Polyteknikkojen Orkesterin vanhojen soittajien yhdistys. Vanha ei tässä välttämättä merkitse, että henkilö ei enää soittaisi orkesterissa mukana. POSEn jäseneksi liittyvät yleensä ne, jotka eivät enää tunne olevansa opiskelijoita. Tällaisen tunteen syntymiseen saattaa johtaa esimerkiksi valmistuminen diplomi-insinööriksi. Tutkintoihin liittyviä jäsenvaatimuksia senioriyhdistyksellä ei kuitenkaan ole, vaan jäseneksi pääsevät kaikki, jotka ovat orkesterissa soittaneet.

POSE toimii jäsentensä ja Polyteknikkojen Orkesterin yhdyssiteenä muun muassa tiedottamalla PO:n konserteista ja järjestämällä muita tapahtumia. Kunnon senioriyhdistyksen tavoin POSE myös tukee PO:n toimintaa taloudellisesti. Jäsenetuihin kuuluvat senioriyhdistykseen kuulumisesta syntyvän maineen ja kunnian lisäksi ilmainen pääsy PO:n kevät- ja syyskonsertteihin, omat dedikoidut paikat konserteissa, konserttitarjoilu, sekä vuosittain vaihtuvat muut edut.

POSEn puheenjohtaja vuonna 2024 on Maija Tiitu. Muut hallituksen jäsenet ovat Rasmus Paetau, Helka-Liina Määttänen, Ulla Hakulinen ja Sannamari Pilpola.

Jäsenmaksu vuodelle 2024 on 22 € ja se maksetaan tilille Nordea FI61 2146 1800 1012 39. Viitenumero on 10223.

 

Liity POSE:en!

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Maija Tiitu

pose-hallitus@polyteknikkojenorkesteri.fi

Jäsenhakemus

POSE:n jäseneksi liittyvät yleensä ne, jotka eivät enää tunne olevansa opiskelijoita. Tällaisen tunteen syntymiseen saattaa johtaa esimerkiksi valmistuminen diplomi-insinööriksi. Tutkintoihin liittyviä jäsenvaatimuksia senioriyhdistyksellä ei kuitenkaan ole, vaan jäseneksi pääsevät kaikki, jotka ovat orkesterissa soittaneet.

    Poista tästä ruksi todistaaksesi ettet ole robotti: