Polyteknikkojen Orkesterin Seniorit

Polyteknikkojen Orkesterin Seniorit eli POSE on Polyteknikkojen Orkesterin vanhojen soittajien yhdistys. Vanha ei tässä välttämättä merkitse, että henkilö ei enää soittaisi orkesterissa mukana. POSE:n jäseneksi liittyvät yleensä ne, jotka eivät enää tunne olevansa opiskelijoita. Tällaisen tunteen syntymiseen saattaa johtaa esimerkiksi valmistuminen diplomi-insinööriksi. Tutkintoihin liittyviä jäsenvaatimuksia senioriyhdistyksellä ei kuitenkaan ole, vaan jäseneksi pääsevät kaikki, jotka ovat orkesterissa soittaneet.

POSE toimii jäsentensä ja Polyteknikkojen Orkesterin yhdyssiteenä muun muassa tiedottamalla PO:n konserteista ja järjestämällä muita tapahtumia. Kunnon senioriyhdistyksen tavoin POSE myös tukee PO:n toimintaa taloudellisesti. Jäsenetuihin kuuluvat senioriyhdistykseen kuulumisesta syntyvän maineen ja kunnian lisäksi vähintäänkin ilmainen pääsy omalle senioririville PO:n kevät- ja syyskonserteissa sekä vuosittain vaihtuvat muut edut.

POSE:n puheenjohtaja vuonna 2016 on Veli Peltola. Muut hallituksen jäsenet ovat Petra Hirvonen, Marko Tuominen, Olli Keski-Rahkonen ja Johannes Saarinen.

Jäsenmaksu vuodelle 2016 on 22 € ja se maksetaan tilille Nordea FI61 2146 1800 1012 39. Viitenumero on 9768.

Oletko entinen PO:n soittaja? Liity POSEen!

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Olli Keski-Rahkonen

seniorit@polyteknikkojenorkesteri.fi

Jäsenhakemus

POSE:n jäseneksi liittyvät yleensä ne, jotka eivät enää tunne olevansa opiskelijoita. Tällaisen tunteen syntymiseen saattaa johtaa esimerkiksi valmistuminen diplomi-insinööriksi. Tutkintoihin liittyviä jäsenvaatimuksia senioriyhdistyksellä ei kuitenkaan ole, vaan jäseneksi pääsevät kaikki, jotka ovat orkesterissa soittaneet.


Poista tästä ruksi todistaaksesi ettet ole robotti: